Vilka är vi?

Vi , det vill säga Tord o Lotta bor på gården Lyckorna en mil utanför Tidaholm,
Tord jobbar på Marbodal, kökstillverkaren.
Lotta jobbar som undersköterska i hemvården i Tidaholms kommun.
Vår första hund köpte vi 1992 från Transångens kennel i Skara.
Bamse som han fick heta var en härlig glad labrador som bara älskade allt o alla. Han tränade i viltspår av Tord och användes sedan flitigt som eftersökshund a jaktlagen häromkring.
Han sparkades tyärr av en älg 4 år gammal och fick op för lösa benbitar i benet men kunde ändå leva ett bra liv efter detta.
Han fick tragiskkt nog en hjärblödning sommaren 2004 och fick sluta sina dagar 12½ år gammal.
Hans halvbror Charlie flyttade till oss 1994 2 månader gammal och blev sedan husse hund efter att matte gått lydnadskurser med honom på brukshundsklubben
Tord förde honom ända in i elitklass och det var ett härligt ekipage att se. Han fick sluta sina dagar 13 år o 3 månader gammal 2007.
Lotta har varit aktiv i Labrador Skaraborg. Valdes in som sekreterar 1999 och tog sedan över ordförandeskapet 2000 t o m 2005. Var även aktivitetsgruppsansvarig i Labradorklubben HS mellan 2003-2004. Det var väldigt lärorika år.
Tord kom med som jaktansvarig i Labrador Skarborg 2000 och innehade den posten tills han blev ordförande 2006. Men året därefter avslutade han det.
Vi har båda haft kurser i klubben.
Lotta har haft valpkurs,viltspårskurs, jaktlydnadskurs och vardagslydnadskurs.
Tord har varit kursledare på jaktlydandskurs och viltspårskurs.
Fritiden ägnas åt hundar och en stor trädgård.. Fotbollsintresset från oss båda gör att vi är ordförande, Lotta och fotbollsansvarig , Tord i Håvens IF. Skogen, naturen och jakt är oxå ett gemensamt intresse vi delar..😎

Lotta& Tord i Sydafrika våren 2011